Найкращі беруші для сну в 2022 році

Нинішній рік видався непростим для українців – війна, вимушені переїзди, потрясіння. У результаті у багатьох почалися проблеми зі сном – за даними соціологічних досліджень, понад 60% населення страждають на безсоння. Давайте розберемося, чому так відбувається, чим допоможуть беруші для сну, і як їх правильно вибрати!

Причини проблем зі сном у 2022 році

Логічно, що у регіонах, де йдуть активні бойові дії, людям заважають нормально спати постійні обстріли та повітряні тривоги. Але навіть тим, хто мешкає у відносно спокійних тилових областях, стало набагато складніше заснути вночі, ніж раніше. Нервове виснаження, постійний моніторинг новин, пережиті травми та стреси – все це призводить до безсоння.

Мабуть, найскладніше доводиться людям, які застали важкі обстріли, вибухи, бомбардування та інші страхіття війни. І навіть тепер, перебуваючи у відносній безпеці, вони прислухаються до кожного шереху і не можуть спати ночами. На щастя, вихід є – у цьому допоможуть беруші для сну.

Порушення сну досить часто пов’язане зі звуками, що заважають, які не дають спокійно заснути. Тобто, людина не може нормально розслабитися через шум за вікном або у сусідів, хропіння близьких, гул побутової техніки і т.д. І якщо ці звуки заблокувати, то заснути стає набагато простіше. Головне – підібрати найкращі беруші для сну, які підійдуть саме вам!

Як вибирати беруші

Перше, що потрібно дивитися – це матеріал. Аксесуари для захисту слуху роблять із:

  1. Воску – це натуральний матеріал нагрівається від тілесного тепла і приймає потрібну форму сам. Треба лише скачати його в кульку та замазати ним слухові проходи. Такі аксесуари зручні та екологічні, але не розраховані на тривале використання.
  2. Поролона та пінопропілену – пористі беруші комфортні в носінні, оскільки майже не відчуваються у вухах. Але їхні пори швидко забиваються брудом та сіркою, які складно прибрати. Тому такі вироби служать недовго.
  3. Силікону – він буває пластичним та листовим. Перший за властивостями нагадує віск – потрібно вставити у вуха кульки, вони нагріються та приймуть форму слухових каналів. У другому випадку це вироби стійкої форми, які надійно блокують звуки, зручні у носінні, легко очищаються та довго служать.

За формою бувають овальні, круглі та фігурні беруші для сну. Які найкраще вибрати? Ті, які найкраще підходять саме вам. У цьому плані безпрограшним варіантом будуть індивідуальні аксесуари, зроблені по зліпках вух. Вони точно повторюють форму слухових проходів, тому в носінні максимально комфортні і надійно захищають від шуму.

Сьогодні в аптеках та магазинах продаються засоби захисту вух різних брендів та цінових категорій. Як зрозуміти, які беруші краще для сну? Ми радимо не довіряти найдешевшим моделям, а купувати продукцію авторитетних брендів і перед покупкою читати відгуки. А ще краще замовляти ці аксесуари індивідуально.

Чому найкращі беруші для сну – це індивідуальні?

Засоби захисту вух, зроблені по зліпках слухових каналів, точно повторюють їх форму. Завдяки цьому вони:

  • комфортно відчуваються усередині;
  • надійно оберігають сон, не пропускаючи зайвих звуків;
  • не натирають та не здавлюють шкіру вушних каналів;
  • не випадають із вух уві сні;
  • прості у догляді;
  • розраховані на кілька років активного використання.

Якщо вам потрібні найкращі беруші для сну, купити їх можна на нашому сайті. Ми пропонуємо якісні індивідуальні засоби захисту вух із преміальних медичних силіконів. Зв’яжіться з нами, щоб зробити зліпок!

Навігація по сторінці:

Задати питання

    Напишіть нам







    Маєте питання щодо найкращого захисту вашого слуху? Запитайте у нас!

    НАПИСАТИ

      Напишіть нам







        Напишіть нам








        admin