Беруші для польотів

Подорожувати літаком дуже зручно - за лічені години він долає величезні відстані. До того ж, це захоплююче - захват від зльоту неможливо описати, а вид на місто з ілюмінатора просто розкішний. Але є і зворотна сторона медалі - сильний перепад тиску, який виникає при різкій зміні висоти. У цей момент у людини закладає вуха, може з'явитися біль. Щоб подорожувати комфортно, краще використовувати спеціальні беруші для літака - вони позбавлять від неприємних відчуттів!

Чому під час авіаперельоту краще використовувати беруші?

Зміна висоти, яка відбувається при зльоті та посадці, створює сильну різницю зовнішнього і внутрішнього тиску. Через це барабанні перетинки або вигинаються назовні, або вдавлюються всередину. Людина при цьому відчуває, що його вуха поступово закладає, з'являється неприємне відчуття ізольованості. При сильному перепаді проявляється біль у вухах, іноді і в голові.

Подібні навантаження шкідливі для вух, особливо якщо людина літає часто. Його барабанна перетинка поступово деформується, що призводить до погіршення слуху. До того ж сильний шум від авіадвигуна призводить до перевтоми волоскових клітин внутрішнього вуха, що в перспективі теж загрожує незворотними розладами слуху.

Всього цього можна уникнути, якщо використовувати беруші для польоту. Вони стануть справжнім порятунком для мандрівника:

  • Плавно вирівнюють тиск в євстахієвій трубі, позбавляючи від дискомфортного відчуття закладеності вух
  • Блокують шум мотора і розмови сусідів
  • Допомагають спокійно заснути і відпочити під час перельоту - особливо це актуально для нічних рейсів
  • Вентилюють вушний канал
  • Допомагають уникнути болю у вухах на зльоті або під час посадки
  • Роблять поїздку комфортніше

Беруші для польотів мають багато плюсів. Вони як правило багаторазові і легко очищаються, тому їх терміну експлуатації вистачить не на одну подорож. До того ж їх можна використовувати не тільки в літаку, але і в поїзді, автобусі і інших транспортних засобах. Тому якщо ви збираєтеся в подорож - беруші повинні обов'язково бути у вашій ручній поклажі!

Як вибирати беруші для авіаперельотів

Вушні вкладиші даної категорії бувають одно- і багаторазові. Перший варіант підійде тим, хто подорожує літаком дуже рідко і не планує в подальшому використовувати ці аксесуари. Якщо ви літаєте часто і підбираєте собі відповідні беруші для літака, купити краще багаторазові вироби. Тим більше, що вони підійдуть і для поїздок в інших транспортних засобах, і просто для сну.

Серед літакових берушів можна зустріти моделі з різних матеріалів:

  1. Пінопропілен - найдешевший варіант, який являє собою суцільні заглушки з пористою структурою. Ці беруші добре поглинають шуми, але не забезпечують вентиляції вушного каналу. Тиск вони теж вирівнюють слабо, до того ж не мають звукового фільтра. Це варіант для тих, чиї вуха не особливо чутливо реагують на перепад тиску, і кому просто хочеться поспати в літаку, абстрагувавшись від заважаючих звуків.
  2. Поліуретан - більш зручний у використанні варіант, але теж з обмеженим функціоналом. У нього трохи краще шумозаглушення, ніж у пінопропілена, але від перепаду тисків він допомагає слабо.
  3. Силікон - продвинутий тип берушів, конструкція яких складається з твердої основи, на яку насаджені м'які термопластичні пелюстки. Всередині основи є фільтр, який відповідає за вирівнювання тиску, забезпечує вентиляцію слухового каналу і пропускає важливі сигнали - оповіщення про зліт і посадку, звернення бортпровідників. При цьому вкладиші знижують загальний шум на борту за рахунок того, що їх пелюстки щільно прилягають до стінок вушних каналів.

При підборі льотних берушів важливо звернути увагу не тільки на їх матеріал і функціонал, але і на бренд. Бажано, щоб вони були виготовлені авторитетним виробником, ім'я якого викликає довіру. До таких відносять продукцію брендів Alpine, NoNoise, Yes Ear, ProGuard, Cirrus. Вушні заглушки цих торгових марок виготовлені з якісних матеріалів і пройшли міжнародну сертифікацію.

Крім цього бувають індивідуальні літакові беруші, які виготовляються за зліпком вуха майбутнього власника. Матеріал для них можна вибрати самостійно, як і ступінь шумопоглинання, кількість фільтрів, дизайн. Вони максимально комфортні в носінні, оскільки в точності повторюють обриси вушних каналів. Також ці вкладиші не вбирають забруднень, легко очищаються і довго служать. Вони стануть ідеальними супутниками для тих, хто захоплений подорожами і часто літає.

Якщо вам знадобилися беруші для польоту в літаку, купити їх можна в нашому центрі. Ми пропонуємо продукцію відомих торгових марок в широкому асортименті форм, матеріалів, кольорів. Тут можна підібрати як прості заглушки, так і просунуті беруші з широким функціоналом. Всі вони сертифіковані і забезпечують надійний захист вух під час авіаперельотів.

Крім готових вкладишів, наш центр пропонує виготовлення індивідуальних літакових берушів. Наші фахівці знімуть у вас зліпки вух і по ним зроблять якісні вушні вкладки із застосуванням 3D-моделювання. Ви зможете вибрати потрібні фільтри, матеріал і дизайн за своїм смотрению. Щоб дізнатися більше, зв'яжіться з нами!

Щоб купити беруші для польотів зв’яжіться з нами!

    Напишіть нам